BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 20, 2011

exam mid year !

oke . nas nak cite ape yang terjadi hari nie kat skola . tapi sebelum tu nas nak wish kat semua cikgu . HAPPY TECHERS DAY ! sebelum nie lupa nak wish . then masok la ke cerite sebenar kite .
 iaitu exam mid year .

tadi exam seni . ini bukan bermakna yang nas kelas last yea . ade lagi subjek elektif yang susah iaitu acc ngan ekonomi asas . susah kot . tapi exam acc ngan ekon asas . belom bermula lagi . back to the story .
 time nas nak mewarna . nas rase penat gile . perrghh . perit gile kott . dah la pakai 
WATER COLOUR .

 lukis punye la lukis akhir nye siap jugak !! yeahh ! penat
 gile di buat nye . " time to kemas meja ! " kemas punye la kemas .
nas nak tutup water colour tu . tengah nak tutup water 
colour warne kuning . pertengahan nak tutup tu ade satu bende telah terjadiii !!
ohhhhh !! tidakkkkk !
saya tak percaya kejadian itu terjadi !!
sungguh memalu kann !
kenape terjadi kat nas ?
kenape tak terjadi kan orang lainnn ?
whhyyy !
anda nak tahu ape yang terjadi seterus nye ?
nanty kan selepas iklan DAIA !
jeng jeng jennggggg !
........

oke ! continues the story ! hehe :)
whhyyy !
kenape kau jatuh kat aku ?
sampai hati kau !
nie yang aku tak suke nie !
takpe nas sabar je la .
jahat kau water colour . 
kau jatuh kat baju kain tudung aku ! 
dah lah warna kuning !
kalau warna putih tak pe la . haha .
habis nas kene bahan ngan dak class nas .
menyirap betol !.

ape kan daya ! benda da nak terjadi . nak buat ape kan !
so dgn rasa malu nye baik nas tido .

that all for today ! see yeahh ! :)

No comments:

Post a Comment